Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland

Fredag 29/9 2023 Kl 18:00 | Meyergården Spektrum
ordinær: 600,- SAL 1
medlem 4/4: 500,- SAL 1

Kjøp

Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga har endelig slått seg sammen igjen for et nytt projekt! Fredag 29. september står de sammen på scena under Smeltedigelen musikkfestival.

Første singel «Ingenting å vera redd for» kom i vår. Den sparka i gang et travelt år for den populære duoen. Når de nå besøker Smeltedigelen spiller de opp med låtar fra sitt duggfriske album «Langt heimafrå», ei plate delvis innspilt i Irland og med Atlanterhavet rett utenfor studiovinduet.

Det er nå ti år siden sist duoen spilte inn platen «Heimafrå» til stor jubel, og på denne konserten kan det nok også bli sjanser for å høre noen fine låter som har hvilt – lenge nok.

Siden sist har Ingebjørg Bratland blitt en av de største artistene i Norge, imens Nordstoga har fortsett med å levere ei rad med album som publikum og kritikerer har elsket. 

Når Ingebjørg og Odd slår seg i lag, er det aldri langt til den rike folkemusikkarven de begge har med seg fra barndommen. Men musikken deres når likevel langt utover fjellheimen i Vinje. Uansett hvor du kommer fra, kan vi love at du aldri kjenner deg «Langt heimafrå» med denne duoen på scena. Vel møtt til en morsom og stemningsfull konsert med to artistar med særdeles god smak – de er nemlig hverandres største fan.