Likholmen med Lillelivet

Nordland Teater Hovedscenen
Lørdag, 22 oktober, 2016 - 16:00


I samarbeid med SLAGG filmfestival setter Smeltedigelen opp det udiovisuelle orkesteret Likholmen med Trænværingen Erling Riibe Ramskjell (Æ) i spissen. Etter å ha spilt på Festspillene i Nord-Norge, Tromsø internasjonale filmfestival, Grønland og Trænafestivalen. Og denne gangen med en utvidet nytt matriale.
Likholmen slapp den aduivisuelle utgivelsen Lillelivet i oktober 2015.
Likholmen kan beskrives som en seig maritim drakamp mellom nu-visepop, folk og sedat rock. Dette er den virkelige lyden av utkant Nord Norge. Maritimt uten å være sjark-romantiserende og dunkelt uten å være kølasvart og seigt og stillestående.
Både musikalsk, tekstlig og visuelt er Likholmen et lavmælt småskala-armageddon der de store taes opp på det lille viset.

Likholmen består av :
Ingeborg Oktober -Vokal: Slapp debutplata si i 2014 i en alder av 20 år og har turnert siden. Hun ble invitert til å spille på By:Larm og Trondheim Calling.
Martin Losvik- Videokunstner: Har tidligere gjort den visuelle profilen til Trænafestivalenog Parken. Har jobbet med foto av en rekke kjente artister og gjorde live-estetikk for bl.a Bodø Jazz Open . Gjorde sammen med Kråkesølv bestillingsverket "Kjetterbålet" for Varangerfestivalen 2015
Kåre Riibe Ramskjell- Tangenter: Har spilt sammen Æ i bl.a Schimm,Basaflak og Ada Vada. Han er en ettertraktet studiomusiker og har gjort kortfilmmusikk.
Hallstein Sandvin- Bass,elektronikk og perkusjon : Har spilt i bl.a Runujo,Space`O hoi og Æ og dem. Er mest kjent som produsent for mange produksjoner gjennom Store Studio i Bodø.
b>Erling Riibe Ramskjell (Æ) - vokal og gitar: Har gitt ut 8 soloutgivelser siden 2008- Slapp nylig plata EP'n Sisimiut og slipper ut hele plata til høsten. Slapp ut en svenskpråkelig plate i 2015 der den Thor Brenne ressigerte vidoen til låta "Låt alla gamla drõmmar dõ fra denne plata vant beste regi i The Vice sitt videomagasin Noisey og ble nominert til beste under Nordic Music Awards og nominert til British Music Video Awards.
Stefan Sundstrõm - Vokal : En svensk legende og en folkekjær artist og forfatter i hele Norden, kjent for sin rebelske og skakke stil . Han har gitt en rekke plater og bøker og vunnet en rekke priser og stipenderfor sine utgivelser med rock, vise og barneproduksjoner.