Lørdagsjam

Scandic Meyergården Spektrum
Lørdag, 22 oktober, 2016 - 23:45

Smeltedigelen inviterer til lørdagsjam. Her får vi oppleve kremen av Nord -Norske musikere i løssluppent og forrykende samspill.
Årets jamband er satt sammen av følgende instrumentalister:
Tangenter trakteres av den unge og talentfulle Eirik Fjelde, som Smeltedigelaktuell med «The Band called Oh»
Friskt gitarspill besørges av jazzmusikeren og komponisten John Kåre Hansen, som deltar på Smeltedigelen med sitt konsept Ánnásuolo.
Fra Ánnásuolo stiller også trommeslager Jakop Janssønn, en up-and-coming jazzmusiker som spiller i en rekke forskjellige prosjekter. Blant annet medvirker han i band som Døgnrytme, Papirfly, Avantgong og Eter, og han har tidligere vært på Smeltedigelen med Elle Marja Eira.
På saksofon besørges av Håkon Skog Erlandsen har tross sin unge alder er blitt en godt etablert musiker og er kjent for sin allsidighet. Han har akkurat avsluttet sin Master ved Rytmisk Musikkonservatorium i København. Driver Timbre lydstudio i Mo i Rana og jobber med å utvikle lokale talenter.
Og sist og ikke minst Kjell Joar Petersen Øverleir på kontrabass, en anerkjent bassist og en allsidig utøvende musiker ved siden av sin politikerkarriere. Øverleir har deltatt mange musikalske prosjekter lokalt og reigionalt.