Smeltedigelen Talenter

Nordland Teater Black Box
Onsdag, 19 oktober, 2016 - 20:00

I samarbeid med Helgeland Sparebank har Timbre Sound Studio og Håkon Skog Erlandsen et pågående talentutviklingsprogram.
Programmet har som utgangspunkt å legge til rette for at talent kan vurdere musikk som profesjon. Sjangermessig har det vært jobbet mot rytmisk musikk uavhengig av instrumentgrupper, og fokusert på å gi nødvendige verktøy og kunnskap til de som har behov for det.
I utviklingsløpet mot en profesjonalisering av musikkarrieren er eget materiale og dokumentasjon viktig. Gjennom flere seanser har de talentene fått muligheten til å komme i studio for å produsere markedsføringsmateriale av god kvalitet. Det er viktig både for veien videre, men også sentralt for musikalsk selvinnsikt, da en studiosammenheng vil være lærerik og utviklingsrelatert.
Ambisjonen bak talentutviklingsprogrammet har vært å organisere det rytmiske musikkmiljøet i Mo i Rana. Ved å stille med tilgjengelig studio, øvingslokale og muligheten for konserter er målet å legge til rette for motivasjon som fører til økt vekst av kulturlivet i Mo i Rana. Det har ikke vært satt noen bestemt aldersgrense i definisjonen av ’’talent’’. Mo i Rana har mange skjulte stjerner.
Onsdag kveld på Smeltedigelen kan du oppleve et utdrag av hva som har blitt jobbet med det siste året. Rana har mange talent, og et stort potensiale for å bli en kulturhovedstad i Nord-Norge.
Samme kveld vil også elever fra musikklinja i Mosjøen presentere seg for festivalens publikum.
Musikklinlinja i Mosjøen er en viktig arena for unge som ønsker å satse videre på musikk. Smeltedigelen ønsker med dette å bidra med å løfte denne viktige arenaen frem med mål om fremtidig rekruttering av unge musikere i vårt distrikt.

 

De unge talentene som står på scenen er:

Ane Meisfjord - vokal
Anna Anita - vokal
Hywaka og Li'll T - dj bord og vokal
Rune Frydenlund - trekkspill

Disse akkopagneres av :

Tage Vedal,- trommer
Jørgen Straumfors -gitar
Lars Erik Drevvatne- tangenter
Johan Reinåmo - elbass

I tillegg stiller Musikklinja i Mosjøen med bandet "Ruskver"