Christel Alsos

Meyergården, Spektrum
Lørdag, 21 oktober, 2017 - 22:00


Christel Alsos er kjent som den store stemmen fra nord. Hun utgav sin debut-hit-single «Come On» i 2006 og følgende album «Closing the Distance» med stor suksess i 2007. Siden debuten har Christel gitt ut fire studioalbum, inkludert det anerkjente julalbumet «I den kalde vinter».

Christel utgav sitt andre album «Tomorrow Is» i 2010, og hennes tredje album «Precense» i 2013, som inkluderer sangen «Found» som ble brukt i sesongfinalen til «The Vampire Diaries». Samme år utgav Christel julealbumet på sitt morsmål - «Jeg den kalde vinter». I 2016 lanserte Christel sitt femte studioalbum «At That Night of Night», som er sentrert rundt alle følelser og følelser som forsterkes i de mørkeste dagene på dagen. Ett album som viser Alsos fra en råere side enn tidligere. Produksjonen er spisset, låtene er både skarpere og mer inderlige på en og samme tid. Og hennes enestående vokal står tydeligere enn noen gang. Det går rett i hjertet.
Utgivelsen ble fulgt av landsomfattende «At That Night of Tour», som også feiret ti års jubileum som kunstner.

Christel er en erfaren og allsidig kunstner med en stemme som er både karakteristisk og unik. Christel har blitt nominert til den norske grammy-prisen (Spellemann) tre ganger, har turnert landet flere ganger med Kurt Nilsen, og samarbeidet med Joakim Berg of Kent, og den fantastiske Bo Kaspers Okester på sangen «Håll Ut».
Til Smeltedigelen tar hun med seg sine egne melodier og håndplukkede musikanter .
Publikum kan vente seg materiale fra Christels etter hvert omfattende katalog

https://www.youtube.com/watch?v=YI0vcw9dKHY&list=RDEMFzZAWvjfllN1qUvDRIVgoA