Brooks/Brennhaug

Lørdag 15/10 2022 Kl 16:00 | Mo kirke
ordinær: 335,-
medlem 4/4: 290,-

Kjøp

England Brooks fra Bodø og Sigrid Brennhaug fra Grane, bosatt på Hemnesberget har på hver sin kant gjort stor suksess, og lenge har de drømt om å gjøre en konsert sammen. Nå slår de til med en energifylt konsert i Mo kirke med jazz, soul og en god dose gospel.
En unik konsert du ikke vil gå glipp av! 

England Brooks:

England Brooks er født og oppvokst i Los Angeles, California og gjorde Bodø til sitt nye hjemsted og Norge til sitt hjemland tidlig på 2000‐tallet.

Med sin oppvekst i Los Angeles på 60- og 70-tallet lærte hun seg tidlig å få feeling for musikken gjennom soulfylte gudstjenester og konserter. Hun har med sin dype og sjelfulle stemme, begeistret fans og skapt mange spesielle konsertøyeblikk med sin evne til å formidle og kommunisere med publikum. I voksen alder har hun en lang og innholdsrik musikkarriere bak seg.

Sigrid Brennhaug:
Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets flotteste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet. Hennes varme og inderlige stemme gir varige inntrykk på våre nordnorske sjeler. Hun er en mester i å fortelle historier vi kjenner oss igjen i, og behersker ulike musikalske genre med en unik innlevelse.\

Med seg på laget har de topp musikere:
Roger Johansen - Trommer
Tor-Petter Aanes - Tangenter
Christo Stangness - Kontrabass