HÅKON KORNSTAD - AVLYST

Nordland Teater, Blackbox
Lørdag, 19 oktober, 2019 - 21:00

AVLYST GRUNNET PROBLEMER MED FLY

Håkon Kornstad er en prisbelønt jazz saksofonist, anerkjent av jazzkritikere over hele verden. I 2009 oppdaget han sin sangstemme, og han avsluttet en mastergrad ved Norsk operaakademi i 2014. Han deler nå sin tid mellom to nesten kontrastrike musikalske sjangere - kombinere dem på enestående måte.
Det er ikke veldig mange her i verden som har tatt steget fra jazzsaksofonist til operasanger, og om mulig enda færre som kan slippe unna med det. Men Håkon Kornstad skøyter på tynn is med den aller største selvfølgelighet. Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med. Som sanger er han en lyrisk tenor som veksler mellom italiensk operabravur og vakker, nordisk tilbakeholdenhet.
I 2009 oppdaget han sin sangstemme, og han avsluttet en mastergrad ved Norsk operaakademi i 2014. Han deler nå sin tid mellom to musikalske sjangere og kombinere dem på enestående måte.
Med frilynt, varm og vakker traktering av romantiske arier og sanger, ispedd improvisasjon og musikalsk reiselyst, lover vi en konsert som passer så vel for klassisk- og operaelskeren som for jazzelskeren, eller for dem som ikke trodde de likte noen av delene.