MEG OG KAMMERATEN MIN

Kammersalen
Lørdag, 19 oktober, 2019 - 17:00


Snydelige låter for små og store barn

Meg og kammeraten min er en fornøyelse for hele familien.

Det er ikke bare morsom, variert og fengende popmusikk for barn og noe av det beste vi kan tilby de yngste på den lyriske siden. Duoens sprelske musikalske påfunn vitner også om profesjonelle musikere og låtskrivere, og det er spennende og inspirerende også for foreldrene å høre på. De kan kanskje få oss til å tenke på en mer sofistikert utgave av Gartnerlosjen, selvsagt med mer barnevennlige tekster, men mest av alt kan de nok minne om en moderne utgave av Knutsen og Ludvigsen.

Martin Hagfors (Meg) er kjent fra sitt soloprosjekt og bandene Home Groan, HGH og Cream of the Crop. I tillegg har han skrevet låter for en rekke andre artister, som The National Bank, Bobby Bare, Pål Angelskår, Big Bang, Ida Jenshus, Askil Holm, Hellbillies, Elisabeth Andreassen, Helldorado og The Respatexans. Hagfors har mottatt flere musikkpriser og nominasjoner for sitt arbeid.

Duoens andre halvpart, kammeraten, består denne gang av Bendik Brænne, som vikarierer for Erik Johannessen (Jaga Jazzist). Han er helt Snydelig!

Meg og kammeraten min har gitt ut fire album. Det siste het “Snydelig”, kom i 2017 og mottok to nominasjoner til Spellemannsprisen - i klassene barnemusikk og årets komponist.

At det er store musikalske kvaliteter i sving her betyr ikke at musikken blir for komplisert for de yngste. Tvert imot er det en kunst å lage god barnemusikk. Titler som “Navleprat” og “Tissedansen” vil nok umiddelbart fange interessen, men det er kvaliteten på både musikk og tekster som vil holde på oppmerksomheten. Meg og kammeraten min gir barna våre en unik musikkopplevelse som de virkelig fortjener