Amund Maarud

Kulturhuset Mo
Fredag, 18 oktober, 2019 - 17:00

GRATIS

Amund Maarud gjester Smeltedigelen og sammen med Tuff Enuff gir vi en solokonsert (gratis) på Kulturhuset Mo til ungdom mellom 15 og 23 år. Det er bare å glede seg til gitarspill av ypperste klasse og alternative fremførelser av hans kule låter.

Amund Maarud er kjent som en av landets fremste bluestolkere, men gjennom karrieren har han også vist mange andre musikalske sider av seg selv. På denne solokonserten gir han ikke bare smakebiter på bluesens historie, men tar oss også med helt fram til moderne rockestatements som i mange tilfeller ligger nært opp til bands som både Black Keys og Wilco. Noen vil også føle tilknytning til Racounteurs og Kings Of Leon når Spellemannsprisvinnende Amund tar oss med på sin gitar- og vokalreise i bluesrockens verden. Vi opplever en artist som viser visjoner på tvers av sjangre og båser, mange overraskende løsninger man bare kan gledes over.

Spellemannen Amund Maarud er kjent som energisk liveartist, tidligere frontmann i rockebandet The Grand og sist hørt på plate på norsk med selveste Toralf Maurstad. I tillegg er han Prøysentolker og opptrådte på Øyafestivalen 2014 med duoen Morudes. En interessant kameleon i bluesverdenen.

www.amundmaarud.com